Французька кухня
код:
Р13750У
автор:
П’єр Котен
П’єр Котен
Французька кухня. — Х.: Веста, 2011. — 80 с.: іл.
ISBN 978-966-08-5513-7
Недарма французи вважають кулінарію мистецтвом, а найкращих кухарів — поетами. Щоб опанувати всі тонкощі приготування їжі, справжній кулінар повинен володіти величезним багажем знань. Їжа має бути не лише смачною, але й корисною. Необхідно правильно добирати продукти, адже смак кожної страви залежить від найменших деталей, почасти ледь відчутних. Саме цими деталями — геніальними соусами, тон¬кощами приготування, здавалося б, звичайних страв — французька кухня знаменита на весь світ.
УДК 641.822
ББК 36.992
30.00 грн.
*після оплати не закривайте вікно оплати, а натисніть ссилку "Повернутись на сайт" для отримання книги
Встановити програму Менеджер ліцензій PDF OwnerGuard License Manager