Ridnashkola - електронні книги
Розгорнутий календарний план. Старша група. Весна

Розгорнутий календарний план. Старша група. Весна

код: О134087У
автор:

Ванжа С. М., Власова Т. В, Лазюк Н. М., Моспан О.

Розгорнутий календарний план. Старша група. Весна / Ванжа С. М., Власова Т. В, Лазюк Н. М., Моспан О. В., Ожимова Т. І. — Харків: Вид-во «Ранок», 2018. — 328 с. — (Серія «Сучасна дошкільна освіта»).
ISBN 978-617-09-2782-8
У посібнику подано перспективний та розгорнутий календарний план організації навчально-виховного процесу з дітьми старшої групи ДНЗ. План складений за блочно-тематичним принципом, що забезпечує змістову цілісність, системність, послідовність, ускладнення та повторення матеріалу протягом тематичного тижня. Під час складання плану був врахований наказ Міністерства освіти і науки України від 20.04.2015 № 446 «Про затвердження гранично допустимого навчального навантаження на дитину в дошкільних навчальних закладах різних типів та форм власності». Цей посібник можна використовувати як робочий календарний план, в який необхідно вписати: індивідуальну роботу, трудову діяльність, загартовувальні заходи, роботу щодо попередження дитячого травматизму та роботу з батьками.
ББК 74.104

40.00 грн.
*одразу вказуйте свою електронну пошту: На сторінці з повідомленням про успішну оплату є посилання Вернуться на сайт , яке потрібно натиснути, щоб перейти на сторінку з можливістю завантаження книг.
Встановити програму AdobeReader

Встановити програму Менеджер ліцензій PDF OwnerGuard License Manager

* Як користуватися книгами в захищеному форматі *PDF