Ridnashkola - електронні книги
Ознайомлення з природою. Подорож з Любознайчиком. Старший вік.

Ознайомлення з природою. Подорож з Любознайчиком. Старший вік.

код: О134025У
автор:

Костенко Н. В.

Ознайомлення з природою. Подорож з Любознайчиком. Старший вік. / Костенко Н. В., Окуненко С. В. — Харків: Вид-во «Ранок», 2017. — 128 с. — 1 електрон. опт. диск (CD-ROM) — (Серія «Сучасна дошкільна освіта»).
ISBN 978-617-09-3620-2
Видання містить розробки занять, спрямованих на формування екологічної компетенції дітей відповідно до Базового компонента дошкільної освіти. У кожному занятті передбачено матеріал для розповідей педагога та різні форми тематичної діяльності з дітьми (ігри, досліди, фізкультхвилинки, загадки). Крім того в книзі подано орієнтовний календарний план проведення запропонованих 32 занять. Безкоштовний додаток на CD містить наочний матеріал для ілюстрування розповідей та виконання ігрових вправ. Посібник призначений для вихователів старших дошкільних груп, батьків та інших дорослих, які шукають цікавих ідей для ознайомлення дитини з природою.
УДК 502:37.016

30.00 грн.
*одразу вказуйте свою електронну пошту: На сторінці з повідомленням про успішну оплату є посилання Вернуться на сайт , яке потрібно натиснути, щоб перейти на сторінку з можливістю завантаження книг.
Встановити програму AdobeReader

Встановити програму Менеджер ліцензій PDF OwnerGuard License Manager

* Як користуватися книгами в захищеному форматі *PDF