Ridnashkola - електронні книги

Правила дорожного движения Украины: автошкола (комментарий в рисунках)

код:
автор:

О. Я. Фоменко, Б. Л. Раціборинський, В. Є. Гусар

Правила дорожнього руху України : автошкола (коментар у малюнках) / О. Я. Фоменко, Б. Л. Раціборинський, В. Є. Гусар. – Київ : УКРСПЕЦВИДАВ, 2015. – 112 с. : іл. - рос. мовою.
ISBN 978-617-7174-13-3
Посібник містить детальні ілюстровані пояснення до чинних Правил дорожнього руху України (зі змінами і доповненнями, затвердженими постановами Кабінету Міністрів України № 111 від 11.02.2013, № 136 від 6.03.2013, № 162 від 04.06.2014, № 490 від 2014), які допоможуть краще засвоїти матеріал і ефективно застосовувати його на практиці. Органічна єдність офіційного тексту ПДР і коментарів у малюнках полегшить вивчення ПДР, що своєю чергою дозволить водію краще орієнтуватися в реальних дорожніх ситуаціях, швидко і правильно приймати рішення. Видання доповнено необхідними для водіїв додатками: «Дорожні знаки», «Дорожня розмітка» (коментар у малюнках), «Сигнали регулювальника» (пояснення), «Дії водія при ДТП (алгоритм)», «Порядок та правила складання схеми ДТП», «Відповідальність за порушення та злочини у сфері безпеки дорожнього руху (штрафи)», «Основи автотранспортного права».
Книга буде корисною всім, хто навчається в автошколі чи на курсах підготовки водіїв, працівникам автотранспортних підприємств, а також автомобілістам зі стажем для підвищення кваліфікації.
ББК 39.808

40.00 грн.
*після оплати не закривайте вікно оплати, а натисніть ссилку "Повернутись на сайт" для отримання книги
Встановити програму AdobeReader

Встановити програму Менеджер ліцензій PDF OwnerGuard License Manager

* Як користуватися книгами в захищеному форматі *PDF