Ridnashkola - електронні книги

Хроніки шукачів світів. Скляне прокляття

код: Р900125У
автор:

Тімайєр Томас

Хроніки шукачів світів. Скляне прокляття. — Х. : Видавництво «Ранок», 2015. — 464 с.
ISBN 978-617-09-0285-6
Високо в горах Бандіагари у Французькому Судані (сучасному Малі), етнограф Рихард Беллхайм у жовтні 1893 року виявив покинуте багато століть тому місто таємничого народу теллем, який прибув у ці краї з Центральної Сахари. Згідно з переказами, ці люди мали дивовижні астрономічні знання.
Повернувшись до Берліна кілька тижнів потому Беллхайм робить доповідь, на яку запрошують Карла Фрідріха фон Гумбольдта. Але, як не дивно, Рихард Беллхайм більше не впізнає друга своєї юності. Більше того — відтоді, як етнограф повернувся з Африки, він дивовижно змінився, — навіть, схоже, почав живитися склом. Дружина Беллхайма, Гертруда, умовляє Гумбольдта з’ясувати, що ж насправді сталося з її чоловіком в Африці. І ось «Пачакутек», повітряне судно мандрівника й дослідника, доправляє Гумбольдта, Оскара, Шарлотту й Елізу в гори, де їм належить відшукати сліди Скляного прокляття...
УДК 82-92
ББК 84-445

УВАГА! Книги у форматі «Захищений PDF» доступні для читання лише на комп’ютерах, ноутбуках, планшетах та мобільних телефонах, які працюють на операційних системах Windows, Android та iOS.

50.00 грн.
*після оплати не закривайте вікно оплати, а натисніть ссилку "Повернутись на сайт" для отримання книги
Встановити програму AdobeReader

Встановити програму Менеджер ліцензій PDF OwnerGuard License Manager

* Як користуватися книгами в захищеному форматі *PDF