Ridnashkola - електронні книги

Психологічний розвиток молодших школярів. Розробки уроків. 4 клас

код: О135018У
автор:

Марінушкіна Олена Євгенівна

Психологічний розвиток молодших школярів. Розробки уроків. 4 клас. / О. Є. Марінушкіна — Х.: Вид-во «Ранок», 2015. — 144 с. — (Серія «Розробки уроків»). — 1 електронний опт. диск (CD-ROM)
ISBN 978-617-09-1199-5
Мета цього посібника — допомогти педагогам, шкільним психологам, батькам у роботі над психологічним розвитком молодших школярів (особливо тих, які недостатньо підготовлені до школи), а також забезпечити комплексний підхід в організації такої роботи. Для успішної реалізації цього завдання необхідно враховувати не тільки особливості розвитку пізнавальної сфери молодших школярів, а й психологію цього віку взагалі.
У посібнику представлена програма психологічного розвитку учнів 4 класу. Ця програма структурована таким чином, що ігри та вправи для розвитку пізнавальних та творчих здібностей дітей, об’єднані в серії занять, може проводити як педагог, так і шкільний
психолог. Також цей посібник можуть використовувати батьки для проведення розвивальних занять удома.
CD містить роздатковий наочний матеріал до уроків.
Ці матеріали можуть стати в нагоді не тільки працівникам психологічної служби, а й усім тим, хто зацікавлений у цьому напрямі роботи в кожному навчальному закладі.
УДК [37.015:159.9-053.5](073)
ББК 88.8+74.268.8

20.00 грн.
*після оплати не закривайте вікно оплати, а натисніть ссилку "Повернутись на сайт" для отримання книги
Встановити програму AdobeReader

Встановити програму Менеджер ліцензій PDF OwnerGuard License Manager

* Як користуватися книгами в захищеному форматі *PDF