Ridnashkola - електронні книги

Світ кібернетики: Кібернетичні етюди про штучний розум

код: Т12924У
автор:

Фейгін О. О.

Світ кібернетики: Кібернетичні етюди про штучний розум / О. О. Фейгін.— Х.: Вид-во «Ранок», 2013.— 208 с.; [16] с. кол. іл.; іл. (Серія «Популярно про складне»).
ISBN 978-617-540-919-0
Чи можуть машини мислити? А якщо можуть, то як вони будуть ставитися до свого творця — людини? І що врешті чекає на людство — Судний день чи Утопія? І як визначити, що перед тобою — «нерозумний» механізм чи штучна істота, здатна мислити? У чому різниця між автоматом і роботом, андроїдом і трансформером, кіборгом і сигомом? Про ці та багато інших питань ідеться на сторінках цієї книги, присвяченої історії, сучасним досягненням і фантастичному майбутньому дивовижної
науки — кібернетики.
Матеріал подано у формі розповідей, зміст яких дозволяє зрозуміти, над чим «чаклують» сучасні лабораторні боги — нейрокібернетики, програмісти, системотехніки, наділяючи автоматичні пристрої зачатками «розуму», і якими є перспективи створення «штучного інтелекту».
Книга призначена для школярів та їхніх учителів, студентів, а також всіх, хто цікавиться історією розвитку і досягненнями кібернетики.
УДК 004.383.8
ББК 32.81

30.00 грн.
*після оплати не закривайте вікно оплати, а натисніть ссилку "Повернутись на сайт" для отримання книги
Встановити програму AdobeReader

Встановити програму Менеджер ліцензій PDF OwnerGuard License Manager

* Як користуватися книгами в захищеному форматі *PDF